Friday, March 20, 2009

Pelincir

Air liur. Baby Oil. Lotion. Lube. Apa yang terbayang di fikiran anda? Hm, Air liur mempunyai enzim amilase yang boleh mencerna makanan. Baby oil bagus untuk bersihkan baby dan elak luka melecet atau radang... nak buat korek telinga pun boleh kerana ia melembutkan taik telinga yang keras macam batu. Lotion? Bagus untuk kakak2 kita mengekalkan kelembutan kulit sekaligus menambah kejelitaan. Lube? Nama omputeh dia yang sebenar George Lubricant. Nama kampung dia Mat Pelincir. Tugasnya untuk melicinkan perjalanan dua permukaan berlainan yang kesat. Kalau dalam sistem gear tu, dia kurangkan geseran so takdelah gear tu rosak atau haus cepat sangat. Hm.... Kalaulah itu yang anda fikirkan..

Well, unfortunately, your mind did not work like that. Sebut sahaja bahan pelincir, most of us have naughty imagination. Especially, the PLUs.

Penulis mula bergiat aktif dalam dunia PLU when penulis was 14, however my 1st anal sex only happened when i was 19, during my 2nd Semester in IPTA. Before that 1st-time-anal-sex-experience, I had no idea at all that our saliva can be applied in anal sex to reduce pain, as it reduces friction between two surfaces (penis and anus). And i don't even know that people already invented personal lubricant like KY gel for sex purposes. (Owh,.. yeh??). Betapa naivenya penulis ketika itu.

"Sakit tak? Macam mana nak masuk?" Tanya penulis pada Mr NNN (my first sex partner). Penulis berdebar (Buat dosa beb!). Dan excited (Biasalah, kali pertama!). Mr NNN diam, mendesah menahan gelojak nafsu. Dia menonggeng sambil mengangkang. Dan meludah (eeeeeeeiwwwwwww-that was my first impression) ke tapak tangannya. Air liur yang diludah disapu pada alur anusnya. Lubang gua tersebut ditenyeh2, digentel2 dan dijolok2 dengan jari dan sekali lagi,.. dia meludah ke tapak tangan dan menyapukan ke penis penulis (yucksssss!!Gross!!-that was my 2nd impression). And then, we started doing you know what, until i had my orgasm and ejaculated inside his anus (that was only 3 minutes later, hak hak hak hak-1st timer fucked old timer). Keburukan saliva, ia cepat kering. Tak sempat pancut dah kering. Kenalah meludah lagi..Again..and again .. huh. Dahla berbau..Bayangkan.

Tiba sesi kedua kami bersama, Mr NNN jadi top. Nak tak nak, penulis kena menahan henjutan penis Mr NNN sebab previously penulis dah tujah Gua Tempurung dia. Cist!! Sakitnya tuhan sahaja yang tahu. Masa tu, kami masih menggunakan air liur as lubricant and to be honest, that was not helping at all!! Beberapa hari kemudian, penulis masih terasa pedih akibat melecet. Dan kawan2 sibuk bertanya, kenapa penulis jalan terkangkang semacam.

Baby oil? Penulis bermula dengan baby oil secara tanpa dirancang. Ketika itu, baby oil milik kakak (untuk baby dia, hak hak hak) menjadi mangsa kerakusan penulis. Masih segar di memori, when i was busy masturbating, suddenly i realized, that i need something to enhance the sensation. Benda pertama yang penulis nampak, a small bottle of baby oil. I just grab that thing, add few drops onto my palm, and then put it on my penis and see how it feels. Dan hasilnya, penulis suka! That thing works amazingly. It tends to be slightly scented, and last longer than saliva. Kemudian penulis praktiskan semasa persetubuhan. Whoa!! Penetration into the anus was done easier and quicker! Except, kena bersih properly after your you-know-what-activity or else, anus anda akan rasa oily and greasy sepanjang hari.

Penulis ada pengalaman ngeri dengan lotion. Penulis memang tahu lotion ada pelbagai. Pelbagai komposisi kimia. Bermacam jenis dan bermacam bau. Ah, macamlah penulis pedulikk! Sehinggalah suatu pagi, while having sex, me and my partner were running out of baby oil. No lubricant at all. How do we fuck? Johnson and johnson body lotion menjadi pilihan. Wangi, licin and really useful. Anal sex jadi semudah ABC. Malangnya, seketika kemudian, penis penulis rasa seakan terbakar. Damn! That was burning sensation! Not sex sensation!! Lama juga penulis fobia dengan lotion selepas kejadian tersebut sehinggalah diperkenalkan dengan sejenis lotion yang lebih mild and reliable. Sekadar nasihat, before use, do look at the back of the bottle, some lotion are strong and not suitable for sensitive area. Maklumat tambahan, kebanyakan lotion sekarang featured as "greaseless". Maksudnya, kulit anda menyerap lotion tersebut lebih pantas. For lubricating purpose, this is exactly what you do not want. So if you try using a greaseless lotion for lube, be aware that you may need to replenish it frequently. Membazir! Baik pakai kat tangan!

Personal Lube. Personal lube yang paling dekat di hati tentulah KY Jelly. Dah lama produk ni bertakhta di hati para PLU se Malaysia. Dan sedunia juga. Produk ni memang best. Dan mesra kondom. Maksudnya, ia tak menjejaskan kondom seperti merosakkan struktur kondom. Well, normally, petroleum-based products seperti petroleum jelly dan baby oil memang mampu merosakkan kondom kalau anda nak tahu. Satu lagi perkara yang penulis nak kongsi, walaupun personal lube memang berkesan dan menyenangkan para penggemar anal sex, tapi produk ni senang kering. Kadang2 penulis terpaksa guna banyak sangat KY during anal sex. Bila masturbate, lagilah banyak kuantiti lube yang digunakan. Membazir betul! dahla mahal! So untuk berjimat cermat, apa yang penulis buat, pastikan ada sebotol air di tepi katil. Bila lube tu mulai mengering, penulis celupkan jari ke dalam air dan usap ke tangan, penis dan anus untuk menambahkan semula darjah kelicinan.

Lain padan lain belalang, lain orang banyak ragam. Ada suka air liur, ada suka baby oil, ada suka lotion dan ada prefer personal lube seperti KY. Masing2 ada lebih ada kurang. Cuma bila penulis perhatikan, ramai yang suka air liur as they thought saliva would be much much kinkier than any other lubricant. Ok, fine. Go ahead. As long as i dont have to touch or lick or taste, or smell it, just proceed. Pergi terus ke lubang. Henjut dan pancut..No fore play and afterplay..

Akhir kata, hidup baby oil!! (Saliva is gross, lotion panas, lube mahal!)

5 comments:

Anonymous said...

nice one.very informative dude.

zaineesqandar said...
This comment has been removed by the author.
zaineesqandar said...

thanx. But that was nothing lah. Just a light writings from small people..

Anonymous said...

KY bukan pilihan PLu sekrg... i think durex is the best for this moment...

Calvin said...

Very informative post about lubricant. Nice job!

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails