Saturday, August 22, 2009

Thongology Part 2


"Thong and G-String? Oh my God! I luv it! I love wearing it, I love the sensation feeling when the string touches my butt's crack! It feels like someone is rimming my asshole! Men in thongs? Whoa, I adore that!"
~Sam, penari ~

"Ini bukan pakaian dalam! Ini kerja setan merangsangkan orang. Mengggalakkan maksiat! Mengarut betul!"
~Maulud, penuntut UiaM~

"Gua tengok G-string, gua stim! Tu belum lagi gua tengok G-string tu melekat kat buntut awek gua! Makin gua stim!! Tapi, jantan pakai G-string? Pesal lu tanya? Wei, lu jangan memain bro. Lu gay ke bro? "
~Dicky, Mat rempit~

"Ah, hi hihi hi.. janganla tanya pelik2.. hihihi, malu..."
~Siti, anak Lebai Din~

"Sexy !! But only if you have a solid butt to in with it. Like my husband!"
~Sharon Wong, hot mama~

"Dulu, I suka tengok my ex-boyfriend pakai. Damn hot and it really turned me on.."
~Gawry Shri, customer service officer~

" Kalau you yang pakai, i would say yes! Itu dari pihak yang melihat lah. Dari pihak yang memakai, depends dengan citarasa masing-masing"
~Abang Johan, jiran penulis~

"Ha, tong apa? Macam tong sampah je aku dengar"
~Makcik Tie, peniaga nasi campur~

"Tu bukan spender yang lalu celah buntut tu tu ke? Ei, gelilah kita! Tak suka!"
"Ninie, staff Makcik Tie~

"Yes, sesuai bagi individu yang punggungnya mudah berpeluh macam aku"
~Jalil, graduan pertanian, UPM~

"I have 3!"
~Nazman, pengantin baru~

"I once saw a fat guy wearing it (seluar purposely dilowerkan), while doing aerobic at FF. Please la! Just wear it but don't show it. Geli!"
~Zazarina, telco engineer~


"My answers is NO THONG/G-STRING for men. The answers may YES to few people. Thong shows a 'gay'rism ethics.."
~Lokman, businessman~

"Macam lelaki gay pulak rasanya kalau pakai. I tak akan benarkan anak2-anak I pakai itu macam. Tapi I suka tengok punggung my wife bila dia yang pakai. Hahahaha "
~Mr Chandragasi, news vendor~

"I think it is so gay to wear G-strings"
~Joey, IT geek~

"Who cares what you wear inside, it's the performance that counts!!!
~Azam, blog reader~

Ha,.. itulah antara pendapat-pendapat yang penulis terima dari rakyat Malaysia. My mini survey ini merangkumi pelbagai kaum secara rawak, lelaki dan perempuan, straight dan songsang serta peringkat umur antara 17-56 tahun. lebih 50 pendapat diambil kira. Berikut pula ialah keputusannya;

1) Lebih kurang 60% dari kaum lelaki (gay dan straight) menerima thong sebagai male underwear.

2) Hampir 80% lelaki straight menolak thong sebagai underwear untuk lelaki. 20% lagi, ada yang cakap "Apa salahnya? Kalau awek suruh, aku pakai je lah!"

3) 89% lelaki gay terima thong sebagai male underwear, tapi tak semua suka pakai. Mereka suka tengok orang yang mereka taste pakai jer.

4) 70% wanita boleh terima thong sebagai underwear untuk kaum Adam ni. Tetapi majoriti sempat pula berpesan, " I okay jer as long as mereka tak tunjuk kat i buntut mereka!"

5) Ada dua orang kakak ni cukup suka husbandnya pakai thong!! Melompat-lompat excited!

6) 1 responden lelaki dan 6 responden wanita tak tau apa itu thong. Penulis tunjuk gambar baru tahu. Da!!

7) 1 responden lelaki ugut nak terajang penulis gara-gara tanya soalan yang bukan-bukan.

8) 1 responden wanita terus lari bila penulis tanya soalan. Harap-harap dia tak fikir bukan2. =_="

P/S: Selipar di atas adalah metafora menggantikan thong. Well, bulan puasa tak elok tengok buntut orang ("bukan bulan puasa je, memang tak elok pun!!" jerit Embi di belakang ni).

3 comments:

Lasykar Langit dan Bumi said...

" Kalau you yang pakai, i would say yes! Itu dari pihak yang melihat lah. Dari pihak yang memakai, depends dengan citarasa masing-masing"
~Abang Johan, jiran penulis~

JIRAN PENULIS??!!!
jeng3... yg meriah dan mantap tu ker?? ehhehe

Pena Anak Penis said...

Taklah, i tak tegur pun lagi jiran tu.. ni jiran yang lain. My existing jiran..he lives with his bf a couple blocks away..

Lelaki Homo said...

Bagi aku, lagi seksi tak pakai apa-apa. Hahaha.

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails