Friday, March 27, 2009

Dilema Embi 1

Muka Embi masam mencuka. Dari tadi tak surut2 lagi muncungnya. Penulis dah penat cuba memujuk.. Senyum. Jokes. Geletek. Talk. And ask.. Awak sihat? Macam lemah je? - "saya okay". Makan apa tadi? -"Nasik!" Awak kenapa ni? Cubalah share masalah ngan saya- "Takde apa apa." Macam tak suka je keluar hari ni. Tak best ye keluar ngan saya? - "Takde lah!"

Ayat tanya punyalah berkajang, ayat jawapan sepatah je? Penulis macam nak lempang je muka Embi (tapi sayang!). Puas penulis memerah otak, mencari sebab musabab Embi moody hari ni. Aku ade buat salah ke? Malam tadi skandal A punya mesej lupa nak delete dan Embi dah baca ke? Or masa tido malam tadi skandal B call penulis dan Embi angkat? Or hari tu keluar tengok wayang ngan skandal C dah terkantoi? Macam2 telahan penulis buat. Risau juga kerana Embi jarang berkelakuan ganjil begini.

Dalam duk sibuk berteka teki, penulis tiba2 ternampak sesuatu..

hak hak.. penulis mengantuk... sambung nanti jelah...

2 comments:

Retroviruses said...

babe. kalau i ajak you couple dengan i, you nak?

zaineesqandar said...

HAHA, THAT WAS CUTE.. BUT I DONT EVEN KNOW YOU..

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails