Tuesday, September 8, 2009

Terpakai



Balik dari kerja, kebiasaan penulis ialah terus tanggalkan baju dan seluar. Gantung pakaian di belakang pintu bilik dan melenggang kangkung dengan seluar kecik menunggu keringnya peluh. Kadang-kadang tak berpeluh pun (kerja dalam tempat berhawa dingin, bukan sawah padi!) tapi sebab dah jadi tabiat, nak tak nak mesti nak buat juga.

Samalah juga dengan beberapa hari yang lalu. Tapi kali ini penulis tak terus masuk ke bilik. Sebaliknya penulis ke beranda. Di beranda, cepat-cepat penulis tanggalkan pakaian kerja. Hajat di hati nak campak terus baju dan seluar ke dalam bakul pakaian kotor kami yang terletak di situ.

Sham, housemate (yang tak macam housemate) penulis juga baru pulang. Penulis pandang dia. Dia pandang penulis. Penulis cuba senyum. Yang paling tak ikhlas (kami tak ngam, dan tak bertegur sapa sangat pun, selalunya buat-buat tak kenal je, paling-paling mesra pun senyum pahit serba plastik)!! Dia balas senyuman penulis. Dan penulis tahu, senyuman dia pun 2x5 polyvinyl chloride a.k.a PVC.

Penulis perasan kali ini dia tenung batang tubuh penulis agak lama dari biasa. Nak kata tak biasa tengok penulis berseluar kecik, rasanya dah banyak kali. Mustahil dia tak lali (sila rujuk di sini). Nak kata dia taste kat penulis, tak kut!! Kalau tak dah lama dia ayat penulis. Penulis on je kerana dia pun boleh tahan jambu. Hakk hakk hak! Tapikan, apa masalah dia?

Lantaklah! Penulis nak berehat sementara menunggu waktu berbuka. Jadi penulis biarkan persoalan itu tidak terjawab dan masuk ke bilik.

"Encuk dah balik!! Yeay yeay! Encuk beli apa untuk B?" Tegur Embi yang sedang enak berlingkar di atas katil.

Penulis menggaru kepala yang tak gatal.

"Saya tak beli apa-apa pun. Kan kita nak berbuka dengan kurma je. Pastu nak gi makan kat restoran malam nanti"

"Eh, ha'ah! Lupa. Okay diam! Diam! Wadi Unung dah start!!"

Penulis panjat katil dan berbaring di sebelah Embi. Geram pulak tengok Embi tak berbaju. Nasib baik puasa. Terkawal sikit nafsu buas tu.

Embi diam. Penulis pun diam. Khusyuk benar kami menonton Wadi Unung. Sejujurnya penulis tak ikut sangat pun cerita ni. Jarang-jarang penulis tonton kerana kerja yang bersyif dan tak menentu. Jadi tak faham hujung pangkal dan jalan ceritanya. Embi lainlah. Wadi Unung memang cerita wajib dia.

"Wah, lawa seluar kecik! Tak pernah nampak pun. Baru beli ke?" Tegur Embi tiba-tiba.

"Baru beli mendanya. Dah lusuh dah ni. Bukan ke,.."

Alamak!

"...awak punya ke?"

Kening Embi berkerut "Taklah. Ni jenama Depi apa tah ni mana ada saya pakai."

Penulis terdiam. Seingat penulis, seluar kecik tersebut diambil dari ampaian sebelum penulis pakai untuk pergi kerja pagi tadi. Disidai elok saja bersama pakaian kami yang lain sebelah menyebelah. Jadi penulis memang yakin ianya memang milik Embi (err fyi, kami memang berkongsi everything.. theehehe..).

"Awak pakai seluar kecik Sham ke? Eeeeeiiiiiwwww" bisik Embi perlahan.

"Shhh! Shadap you B!"

Penulis tak tunggu lama. Penulis terus bangun ke tandas, tanggalkan dan cuci seluar kecik itu. Kemudian diam-diam sidai balik di tempat asal dan berlagak tiada apa-apa yang berlaku.

P/S: Agak-agaknyalah, Sham perasan tak? Shhhhh... Shadap B!! Bingit je telinga penulis dengar Embi gelak mengekek-ngekek kat belakang ni! Penulis rasa sham tak perasan kut. Ala, ada banyak lagi seluar kecik yang tersidai sama di situ. Mesti tak perasanlah.

B!! Shadap you!!!!!

17 comments:

Sofi said...

sofi rasa lah kan...

syam perasan la.. kalo x, x kan la dia tenung penulis lama-lama...

ekekekeke sofi pon tergelak bila baca ni.. alalalalala (shadap for me jugak lah yer) heheheh

Pena Anak Penis said...

Copie takpe.. leh gelak puas2.. pasal i tak nampak copie gelak..

Lasykar Langit dan Bumi said...

haha
betol tu, rasanyer memang sham perasan tu...
darjah kelusuhan tu yg dia kenal sgt tuh hak3

Primadona69 said...

eiieeww!!!
pakai spender housemate ker?
msti adik u ols rs nakal semcm jer kan..
sewaktu memakai spender iteww!!
hak3...

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahah..
mesti si Sham sentap sambil bkata² "motippp pakai seluar kecik aku!!!"
hahahha!!
sbb tuh dia tpana sat..
kkikiki..

avegalion said...

kelakor la... hehehe
takper... next time belek2 dulu suar kecik kat ampaian tu sblm pakai... hehehe

nazzman ibrahim said...

i pun rasa sham dah perasan u pakai seluar dia sbb tu dia tenung semacam jerr hehehe u make me smiles again

razzi@ajeet said...

Cute nyer cerita nyer... hehehehe

ichimaru akira said...

LOL. perasan betul lah PP.Masib baik si Sham tu tak tegur on the spot.....

AreL said...

kahkahkah!!! ades... bile penulis,

alamak...

rel da gelak pecah perot dah... hahahah...

patotlar sham tuh tengok penoh selera jew... hahaha...

sentap, suar kecik die housemate pakai... kekeke...

Clayden L. said...

hahahaa. cute! :P

pencinta lelaki said...

Ada orang terangsang bila pakai seluar kecik orang lain! hehehe

Anonymous said...

haloo..xmau upload gambo kote ker..aku sangat bebeno nak tgk kote gay boy melayu..

Anonymous said...

plz.. kat ner blog2 gambo konek melayu ek..and kat ner nak dowload video gay boy melayu..boring ler asyiik tgk konek mat saleh jer

Anonymous said...

kalo dapat tgk tgok penis penapenis kan bagus..xmau upload ker

Anonymous said...

nazmin ibrahim - u look so hot and very manly..gay??

payedd said...

haha
boley plak mcm tu

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails