Tuesday, September 8, 2009

Pena Testis?


Have you ever felt like you have done something wrong? Or felt like there has to always be something wrong with you? Kadang-kadang rasa kesal. Kadang-kadang rasa jauh. Jauh dari Dia. Dan kadang-kadang rasa hidup tanpa tujuan.

"Hidup macam lembu" kata seorang Ustaz pada seorang gadis dalam drama bersiri ' Cinta Sempurna' yang disiarkan di Astro Oasis.

Penulis tertawa kecil bila melihat reaksi si gadis yang tersentap sangat-sangat. She could not handle it and started to yell angrily. Hehehe. Ceteknya si gadis.

Jalan cerita ini agak cliche'. Tapi mesejnya terkesan di hati penulis. Terus penulis pandang diri sendiri. Bermuhasabah. Aku macam mana?

When I look back on everything I've ever written in my previous entries, I knew I was doing pretty well but still, deep in my heart I wanted to have a change of direction in Pena Penis, as well as in my own life.

Penulis fikir penulis mahu ubah Pena Penis jadi sebuah blog yang cerdik. Yang boleh inspire the readers supaya jadi insan yang lebih baik. Well, that is not easy. Pena Penis tak mungkin berubah dengan drastik (penulis juga). Jadi, sebagai permulaan, I will gradually remove all the inappropriate contents from Pena Penis.

From today onwards, you will see no more naked men standing, sitting, straddling showing their own penises or turning up the buttocks what so ever as my entry in Pena Penis.

Tetapi ini tidak bermakna penulis ingin jadikan Pena Penis sebagai Pena Tangan, Pena Kaki ke apa ke.. Pena Penis is Pena Penis. Tak akan di ubah namanya jadi Pena Testis. In fact, I am a notty boy. And I won't stop sharing the notty stories.

Akhir kata, selamat berhijrah!

12 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

Salam Ramadhan,
Perubahan untuk menjadi yang lebih baik, perlahan tapi pasti...

nazzman ibrahim said...

setiapa insan perlu berubah dari yang nakal ke arah menjadi baik dari yang baik berubah menjadi yang terbaik....

AreL said...

keep those naughty stories coming even though there are no any illustrations that come with it. Hahahaha!!!!!

Sofi said...

sofi stuju ngan semua pendapat di atas... ulang taip: SETUJU dengan SEMUA pendapat di atas..

sekian

hehehehehe

Lasykar Langit dan Bumi said...

tahniah...(tetibe jer hehe)
setuju ngn arel... ur story dh cukup noty pun xpayah letak gbr pun people can imagine it... hehehe
u have very good writing...
standing ovation semua... hehe

razzi@ajeet said...

marilah sama2 kita kearah kebaikan

DarcyDiaries said...

I like the word hijrah...it's sooooooOOO "change management"!

Hahaha...
Anyway, u r writing is still cool, regardless...:-)

joey said...

it sounds weird and funny kalau nak tukar ke Pena Testis..

Pena Anak Penis said...

Yeay Yeay.. yeay yeay..

~Pehal si Pena tu?

~tah, menang loteri kut?

~ish, ke situ pulak!! takkanlah si Pena tu nak main menda-menda macam tu!

Yeay yeay.. yeay yeay!
(Sebetulnya, i tengah 'masuk air' ni!)

Anonymous said...

lorr..kami nak tgk gambo punai lagi

Anonymous said...

klu nk ubah, ubah tajuk blog dulu, penis lgsung tk sesuai

Pena Anak Penis said...

nope anonymous, disagree. pena is me, penis is man.. me love men.. hehe,

penapenis ialah satu blog peribadi yang bercerita tentang perkara2 yang berlaku dalam hidup seorang lelaki gay yang sudah berpunya dan sedang menunda satu hubungan istimewa. Jadi relevankah penis pada pena? Ya.. relevan.

Selebihnya, anda nilai.

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails