Sunday, December 13, 2009

Main



"Jom. Pergi changing room," ajak Pena sambil menarik tangan Mr X.

Mr X teragak-agak tapi akur. Membiarkan saja Pena menarik tangan dan merangkul pinggangnya.

Pap!!! Sempat pula tangan Pena menampar punggung Mr X ketika mereka berjalan beriringan meninggalkan gelanggang menuju ke bilik persalinan. Yang lain hanya memandang hairan.

Di bilik persalinan, Pena cepat-cepat menerpa, memeluk dan mencium leher Mr X. Bibir bertemu bibir. Bertaut dan berkucup mesra. Nafas Pena mula mendesah. Bunyinya saling tak tumpah bunyi nafas seekor lembu jantan. Dada Pena berombak. Jantungnya berdegup kencang.

"Gigit puting I, Pena" rayu Mr X.

Dari lembu jantan, Pena kini bertukar rupa. Menjadi buas bak singa pula. Baju T Mr X Pena tanggalkan dengan rakus. Badan Mr X yang melekit berpeluh langsung Pena tak hiraukan. Tanpa membuang masa, Pena terus mencari sasaran dan menggigit manja puting Mr X.

Mr X mengerang sedap. Nafsu serakah Pena semakin membuak-buak. Penisnya pula mula mengembang. Meronta-ronta ingin keluar dari tempat persembunyian. Terus sahaja Pena tanggalkan singlet dan shortnya, membiarkan diri bertelanjang.

Tidak perlu diarah, Mr X tahu apa yang Pena mahu. Penis Pena yang mencancang tegak diurut, diusap sebelum disua ke mulut.

"Ah!" Giliran Pena pula mengerang nikmat. Penisnya terasa hangat. Terasa enak beradu di dalam mulut Mr X.

"Woi Pena. Ko kenapa hari ni. Macam tak nak main je?" Sergah satu suara. Milik Abang Y.

Pena tersentak, tersedar dan kembali ke alam realiti. Dia berada di dalam gelanggang bola tampar, bukan di bilik persalinan. Dia sedang bermain bola tampar dengan yang lain, bukan bermain tepuk tampar dengan Mr X.

"Tah. Penat sikitlah bang" Pena cepat-cepat melontar alasan.

Mr X yang berdiri di depan Pena tersenyum gelihati.

"Budak dua orang ni mesti ada apa-apa. Memang tak boleh main sekali satu gelanggang ni!" Sampuk Abang W pula.

Pena hanya mampu tersipu malu.

6 comments:

Anonymous said...

i got the same experience la pena!
gosh! cant handle it!!
just remind me bout my past time..
haha

DarcyDiaries said...

happening!
Pena, let's do coffee...i need to talk

nAz said...

benci.. its like u gv a candy to a kid, tgh syok die layan u cakap its actually antibiotic!

Sofi said...

hak hak hak ... memang saspen jer lah

Penapenis said...

lalalaalalala...sesajer buat saspen, tp tulah... kuat berangan. dalam court pun leh layan fantasi nakal. well, pp memang macam tu.. lalalalalalalala


Darcy: i tak perasan text yang u hantar i.. i put my hp in silent mode.. i kerja la u today..tak boleh coffee..

||| PöJìé PööH ||| said...

erk, noty!

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails