Wednesday, February 10, 2010

FETISHOLOGY I




"Gua gila betul kat speedo"

"Speedo? You mean, swimming trunk?" kening penulis berkerut sedikit.

"Yup! Tapi bukan yang panjang macam boxer tu. Gua suka yang macam spender tu. Gua rasa gua dah fanatik kat speedo jenis tu"

Penulis menelan air liur.

"Gua suka betul pakai speedo masa gi renang. Kalau dapat tengok mamat kacak pakai speedo, laagi gua suka. Fuh, dia punya daya tarikan bisa buat puki gua meleleh. Selalu jugaklah gua suruh skandal gua pakai speedo pastu catwalk depan gua"

"Hai..Catwalk je?"

"Pastu jadi lauklah dia.. Time tu jugak gua terkam dia!! Muwahahaha!!"

"Wa.. dasyat la lu bro! Lunyai la budak tu bro? Eh, cuba lu hurai sikit kefanatikan lu tu bro? Gua punya curious ni membuak-buak pulak! "

"Entahla PP. Gua rasa memang gua dah obses gila dengan speedo. Sekarang gua dah ada 25 pasang speedo. Macam-macam warna ada. Macam-macam design. Macam-macam brand. Bukan setakat brand Speedo je. Ogival. Nike. Mizuno. Philosophy Men. Seed. Banyak lagilah! Dan yang penting, setiap kali gi renang, gua akan pakai speedo yang berlainan. Saja. Menunjuk-nunjuk yang gua ni ada banyak speedo. Hahaha.. Nah! Ni koleksi gambar gua!!"

Rex menghulurkan handphonenya kepada penulis. Terbukti, dia memang peminat swimming trunk. Dalam galeri gambar, terdapat berpuluh-puluh gambarnya beraksi dengan hanya memakai swimming trunk. Di kolam renang. Tepi pantai. Atas bot. Air terjun. Atas batu. Dalam bilik. Dalam hutan pun ada. Selain gambar dirinya, terdapat gambar-gambar lelaki lain juga. Yang mungkin diambil secara candid dan juga dari laman web.

Fuh! Berpeluh penulis. Penulis mula terliur. Penulis akui, badan Rex memang cantik. Kurus, tapi berotot. Jadi semua swimming trunk nampak elok melekat di badannya.

"Gua nak share satu rahsia dengan lu!" Sambung Rex lagi.

"Hah! Share! Jangan tak share!!"

"Kalau nak main, gua kalau cara biasa, cara normal, ambil masa sikit nak naik. Well, nak foreplaylah semua tu bagai! Tapi kalau gua pakai speedo atau partner gua pakai speedo, fuh! Tak payah foreplay. Terus naik mencanak! Kiranya speedo ni macam pemangkin utama darjah ke'stim'an gua" bersungguh-sungguh Rex bercerita. Air liurnya memercik ke muka penulis.

"That's what we call sexual fetishism" balas penulis.

"Ha?" Rex ternganga.

"Fetish. Tau fetish tak? Lu punya fetish ialah speedo"

"O.. Gua selalu gak dengar fetish ni. Tapi tak sure sangat fetish ni macam mana. Yang gua tau, janji gua sedap. Kih kih kih..," Rex tergelak, bergegar sedikit dada bidangnya.

"Sexual fetish ni macam perasaan lu terhadap speedo kesayangan lu ni lah. Kepuasan seks lu bertambah bila ada speedo kan?"

Rex diam. Beberapa saat kemudian dia tersengih-sengih. Mengusap-usap janggutnya yang sejemput.

"Eh, PP! Gua teringinlah nak tengok lu pakai speedo"

"Aiyo mamat ni. Dia punya miang! Aurat tu bro! Kita kan bukan muhrim"

"Hah! Poyo!! Jangan cakap pasal aurat! Lu pakai seluar pendek masa kat swimming pool ari tu boleh pulak!?"

"Er.. tu lain. Ni pendek sangat. Seksi dan seksa" jawab penulis malu-malu kucing.

"Cubalah bro. Lu mesti nampak hawt punya. Badan lu boleh tahan lawa" Rex memandang penulis dengan mata yang bersinar-sinar. Sinar yang dipenuhi harapan.

Penulis tersenyum. Tersipu-sipu anak teruna.

Penulis dan Rex, kami baru berkenalan. Itu kali kedua kami berjumpa. Kali pertama, kami melepak dan berenang bersama-sama di swimming pool di kawasan condonya. Dan penulis akui, penulis setuju untuk berkenalan dan keluar dengannya kerana penulis tertarik pada gambar yang dikirimnya melalui mms. Gambar dia yang hanya memakai swimming trunk di tepi kolam renang.

Kami sebaya. Cuma Rex nampak lebih muda. Imejnya imej mat rempit. Kulitnya gelap. Badannya tegap. Cakapnya sedikit kasar. Anak jati Melaka. Selalu juga penulis dengar, orang Melaka memang kasar boraknya. Ah, ada penulis kesah semua tu? Yang penting penulis tahu, Rex itu, walaupun kasar, hatinya baik. Romantik juga sekali-sekala. Lagipun dia jambu orangnya.

Jadi apa yang berlaku malam itu?

**Grin**

Penulis memang senang dipujuk.

**Grin**

Pertemuan kedua penulis dan Rex malam itu berakhir dengan Rex akhirnya berjaya memujuk penulis menari poco-poco dengan hanya berswimming trunk di dalam biliknya.

**Grin**

Notakakibercagu: Penulis kini berkira-kira untuk memiliki swimming trunk sendiri.. hak hak hak.

2 comments:

Eddie said...

fuhh finally u r back..
miss ur writing PP ;)

Sofi said...

beli jangan tak beli hehe

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails