Thursday, July 16, 2009

Kata dia

"aku serius terkejut dgn reaksi ko thdp isu write up tu... xsgka pulak aku ko jenis yg tlalu berkira... mungkin silap aku krn beri ko harapan n kemudian hrpn tu hlg sbb rules n regulation yang bukan disengajakan. n ko jadikan alasan itu untuk roskkan sebuah friendship. harap ko matang dlm berfikir zain. coz smua tu hasil prkongsian idea kta sama2. aku sokong ko n ko pun bnyk sokong aku. kita share minat yg sama.

sebelum ni ko pernah akui ko adalah sejenis org yg cepat kecewa. hal itu yg patut ko overcome b4 menyalahkan mana2 pihak. aku hanya mangsa keadaan. n aku xnak ko lari dr aku sbgai kawan.

n aku tgk ko slhkan aku seratus peratus atas ketidak sengajaan itu. serius aku xfaham prangai childish ko. come on... ko bukan budak lagi. aku terperanjat sangat dengan tindakan ko ni. sampai ko buang aku. fikir banyak kali. jgn terlalu pendek akal. kata2 aku sbg kawan n sahabat. sekian terima kasih n sorry.... harap ko boleh reply n think positif..."


Kata penulis

Mr DD yang melacurkan persahabatan kami dan kepercayaan penulis. Sekarang dia salahkan penulis kerana bersikap keanak-anakan kerana membuang dia dari hidup penulis. Tahukah dia betapa penulis cuba berfikiran matang dan melupakan isu tersebut? I just let it go, eventhough it is painful.

Yes, i do admit that he guided me, pendek kata macam mentor lah. But being a mentor does not mean that he can simply claim my writings is belong to him!

He is a journalist. Yes, he is! But i still wonder, does he know plagiarism is a crime? And it is the worst crime in journalism as well!! I need to say this.. no, ..

Yes, I need to say this!! F*** You!!

Fuh, lega!!

2 comments:

Pemenung Langit dan Bumi said...

"tlalu berkira" apa maksud dia...walhal pnulis btungkus lumus siapkan write up tu kan... so of coz lah berkira....

"xfaham prangai childish" err spa dia tuh... matang sgt ker?? klu dh matang naper tak buat write up tu all alone??

sebagai pmbaca blog yg setia, lasykar nk pesan satu jer... jgn buang kawan (bkn nk support Mr DD)... macam lasykar sendiri, 'to forgive is not to forget'... so arap penulis maafkan dia... but jgn hulurkan the same ad to him anymore...adakalanya manusia camtu patut diajar....

Pena Anak Penis said...

thanks for standing behind me >_<

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails