Monday, July 27, 2009

lucah?


Lately, penulis semakin jarang bertandang ke gym. Bukan malas. Cuma sedikit tidak rajin...

^_^

"^_^

Okay-okay.. Penulis malas. Faktor utama, masa bekerja yang tidak konsisten. I am a shift worker. Kadang-kadang kerja siang. Kadang-kadang malam. Lokasi gym tersebut juga tidak mesra golongan sengkek macam penulis. Tempatnya di Bukit Bintang, betul-betul dalam kawasan segitiga emas. Kawasan yang paling sibuk di KL. Parkingnya pula limited. Mahal as well.

Antara alasan-alasan lain kenapa penulis malas ialah faktor tiada kawan. Penulis ialah individu yang tidak suka menyapa orang. Well, seperti yang penulis pernah bagitau dalam entry yang sudah-sudah, penulis tergolong dalam kategori makhluk yang sentiasa tunduk memandang lantai dan tekun membuat hal sendiri tanpa menyibuk hal orang lain.

Most gymmers in here are not from our people. I mean, they are non Malays. Majority of them are Chinese. And Indians. Foreigners juga bersepah. Melayu? Boleh dikira dengan jari. Dalam satu-satu masa, penulis anggarkan 2 ke 3 orang sahaja. Tapi dengarnya sebelah malam agak ramai budak Melayu bertandang.

Penulis menulis tentang gym ni sebenarnya kerana ada satu kisah menarik yang ingin penulis kongsi. Jom, teruskan membaca!

Suatu pagi, penulis tiba agak awal di gym. Sengaja penulis datang awal. Mengelak kesesakan trafik, baik di jalan mahupun di gym. Pagi-pagi macam ni, biasanya tak ramai lagi orang di gym ni. Lebih-lebih lagi di pagi Isnin. Bolehlah penulis melepak dengan tenang.

"Hi! Morning! Not working today?"

Penulis yang sedang menyalin pakaian tersentak gara-gara ditegur tiba-tiba. Orang yang menegur memang not bad looking. International look (he is Chinese indeed).. Rasanya dalam lingkungan 25- 30 tahun. Tall. Lean and fit body. Yang penting, dia hanya berseluar dalam ~ baru berkira-kira hendak menyarungkan shortnya. Gulp! Penulis mula terliur.

"Morning too. Yup, not working."

Penulis cuba senyum, kawal gelabah penulis dan blah dengan selamba. Nervous! Dari Jauh sempat pula penulis menoleh, melihat 'Ah Seng' (nama gelaran yang penulis beri) yang masih berseluar dalam, terkial-kial menyarungkan short Adidasnya.

Setengah jam kemudian, di free weight section, penulis terserempak lagi dengan Ah Seng.

"Bro, you should focus more on your upper, especially arms. You got nice body already. Athletic type. But if biceps besar sikit lagi bagus. Nice tight anyway. Nike ya?"

Motipp? Sempat puji lycra short penulis lagi. Walhal penulis pakai loose short di sebelah luar. Macamla nampak... Sambil bercakap, matanya liar meratah badan penulis. Dari atas sampai bawah dia tenung penulis. Sudahh..! Mamat ni nak ngorat aku ke?!?

Penulis ni, orang tengok kali pertama memang sombong. Jual mahal. Bila dah ditegur, peramah tak ingat. Well, kerana dah disapa, dah ditegur mesra, penulis apa lagi. Sudahnya, penulis layan si Ah Seng ni berborak sambil bersenam. Sempatlah penulis timba ilmu work out dari dia (plus body dia pun lebih muscular dari penulis). Cuma penulis agak rimas ditanya bermacam-macam . Dari ceritanya, Ah Seng rupa-rupanya seorang model, sudah bertunang dan punya seorang anak lelaki luar nikah Oh! Ingatkan gayboy tadi!

Ah Seng habiskan sesinya lebih awal dari penulis. Penulis biarkan dia pergi dengan senang hati. Satu jam kemudian barulah penulis beredar ke changing room.

I quickly get undressed, grab my towel and terus ke steam room. Memang rutin penulis, after work out, lepak sekejap di steam room atau sauna, then barulah mandi.

Penulis buka sahaja pintu steam room, penulis nampak Ah Seng sedang elok bertenggek di atas bangku. Dan dia berbogel! Boleh tahan! Penulis telan air liur untuk kesekian kalinya. Penulis, apa lagi, terus mengambil tempat, take off the towel dan turut berbogel. Hak hak hak..

Selain dia, ada dua lagi makhluk kat dalam tu. Pak Arab, dan mereka juga yang turut berbogel (sorry, kepada yang taste pada pak Arab, these 2 fellas kedua-duanya chubby, penisnya tidak kelihatan langsung).

Pak Arab yang dua orang ni melepak tak lama. Dalam 5 minit kemudian, mereka keluar. Tinggal penulis dan Ah Seng. Ah Seng tersengih kerang busuk. Kali ini dia tak banyak bercakap. Dia cuma mengengsot perlahan-lahan, semakin dekat dan dekat, dan akhirnya duduk betul-betul di sebelah penulis. Gulp, penulis telan air liur lagi. Damn! Nervousnya....

Penulis memang penakut. Kerana penulis hanya duduk diam tidak bergerak-gerak macam tunggul kayu. Ah Seng pula memang berani. Sangat berani sehingga dia dengan selamba tiba-tiba memegang dan meramas penis penulis!!

Dari ramas, dia mengubah corak serangan. Dia mula memeluk, mencium, menjilat serta menggomol penulis!

"Lets go to toilet and have sex?" Bisik dia sambil terus rakus menggomol penulis.

Wait!

Don't simply get aroused dan stim dulu wahai pembacaku sekalian. Kerana nothing dirty ever happened between us. However, I have to admit, my feelings at that time bercampur-campur. Berbaur antara nak dengan tak nak. Fortunately I decided to say no. Penulis tolak dia perlahan-lahan. Explain to him, i'm not that kind of person, dan berlalu pergi.

Ada tiga pengajaran yang penulis dapat dari peristiwa tersebut. 1st, dont talk to strangers (hehehe..) 2nd, jangan berbogel di hadapan sekumpulan lelaki yang anda tak pasti orientasi seksnya or anda akan digomol. 3rd, penulis memang suka digoda. Bukan penulis sahaja. Semua orang pun suka digoda. Terutamanya apabila digoda individu yang memang kita taste. Yes, it is so hard to resist a seduction. But no matter how charming the person is, sehebat manapun godaan dia, jika anda masih punya harga diri, anda pasti mampu menolaknya (Lagipun kat jamban? Yang kotor? Nak main ngan aku? Ko sape? Entah sunat entah tidak. Tah-tah ada AIDS. Da!!!!!).

P/S: You can simply seduce a man without taking anything off, without even touching him.
~Rae Dawn Chong, actress.

8 comments:

joey said...

need to learn ngan awak mcm mana nak control.....hahahaha

btw, dah lama nak tanya...my housemate and mr d (long ago) said that you are working in at the jj near my place..

is it?


p/s ada tak gym yang ade klass dancing aerobic? need to trim my waist ..hehehe (tak minat yang angkat2 besi nih...)

aKu.Gaia said...

ak x prnh pk yg ko akan bertindak sebegitu bijak. really! sbb mostly, gayboyz2 kompem 'main' punya la if they got a chance! yg ak rasa ak sendirik xkan wat mcm tu, for me sex is not for all of sake. tahniah la! ak igt hnya ak saja yg mempunyai ideologi berbeza ttg sex, but when i found out that u would do the same, then i guess everybody got their own perception & opinion. berdasarkan alasan ko knp ko x wat ngan mamat tu, is brilliant! good!

Pena Anak Penis said...

Joey: Yup, do visit me if you feel free..
Tentang gym tu, well, ade sebenarnya. But i never try that classes wpun my package allow me to do so.. due to tak ade kawan. So, segan sikit. hehe.. tp memang best bila tengok diorang menari..
California Fitness..

Pena Anak Penis said...

aKu.Gaia: Thanks bro... Yup, to me, wpun penting, sex bukan segala-galanya.

joey said...

erk..slalu gak lalu lintas kat sana...tapi malu nak visit...

california fitness ek...akan difikirkan lepas bulan puasa dan raya nanti :)

DarcyDiaries said...

Jom gymming...:-)

P/S: Dah lama dah nak join body jam / cardio class, tapi takde geng :-(

Jo'el said...

cerita ini juga menunjukkan bahawa penulis seorang yang hendsem hehehehe

Echantreezs said...

Banyak pengajaran ni
Kene la timba banyak ilmu dengan penulis
Hahahahahah

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails