Friday, January 1, 2010

Malu

Penulis akui, penulis bukanlah seorang yang pemalu. Jadi kebanyakan cerita nakal yang penulis kongsi di sini, memang sengaja penulis kongsi tanpa segan silu kerana penulis memang makhluk yang tak tahu malu. Those who follow this blog mesti realize PP ialah satu blog yang kadang-kala nakal dan kadang-kadang sedikit lucah, dan sesekali terselit cerita dalam kelambu yang ditulis oleh seorang penulis yang bermuka tembok yang,..er, tak malu! Heee..

Walaubagaimanapun, sejak dua menjak ni, penulis mula tidak yakin dengan apa yang hendak ditulis. Gara-gara penulis disapa oleh beberapa orang gadis cun melecun ketika sedang online. Mereka kata, mereka pembaca setia Pena Penis :S

Knowing that my readers are not only among gay people makes me feel honoured. And proud! And the feeling became even greater as most of them are women. Heee.. Bestnyer!!!

Tapi, dalam duduk-duduk tersengih-sengih sendiri melayan riak yang beraja di hati, I started to think of something. Those girls read my blog? Cerita tentang bottom, tentang top, flexi, tentang jantan ganteng. Tentang anus.. OMG! Adakah mereka baca semua cerita yang penulis tulis? Malunya!!!!!!!!!!! (well, anda andaikan sahaja penulis baru sahaja dianugerahkan satu set kemaluan baru!).

Bila dah dapat kemaluan, penulis mula teragak-agak untuk menulis sesuatu cerita. Banyak pula perkara yang penulis rasa malu untuk dikongsi. Walhal, ada banyak insiden (18SX) yang menarik yang berlaku dalam hidup penulis sejak kebelakangan ini. Entahlah.. I feel that eventhough I am a gayman, tapi penulis tetap seorang lelaki yang gentleman (Sebetulnya, a gentle-gayman). And I am a gentle-gayman who respect a woman (In fact, I believe a man, gay or straight, who cannot respect a woman is a jerk and he is completely exposed as a true loser).

Notakakibercagu: Lalu, sekali lagi, penulis berlalu pergi tanpa sebarang entry yang nakal seperti selalu, dek kerana terlalu malu.. Hehehe, tumpang lalu..lalalalalala

12 comments:

effa said...

hmm takpelah. lepas ni i tak baca lah blog PP.

Penapenis said...

alalalala.. Effa jgnla majuk. Macam mana i nak pujuk u supaya jgn merajuk effa?

sYukCurZ said...

ekeleh. gedix jek PP. cepat update! rindu nak taw citer pasal embi. ehe

Anonymous said...

a'ah... pas ni ttntu dh x narik lg entri PP... nak wat entri apa lg lpas ni, entri mcm mana nak pikat kacipap & cikki plak???

Penapenis said...

lah, please buy my story syuk.. ngeh ngeh ngeh..

sYukCurZ said...

uh. demand lak :p
but PP jgn paksa2 menulis, klu x xbes ehe. n pls tulis ng penuh passion and desire aha

sYukCurZ said...

btw, luv ur writing
*nak bgtaw gak, wlpn da bgtaw byk kali :p

DarcyDiaries said...

Errm....love ur writing, always!

joey said...

what do you mean by nakal?

hahaha

nazzman ibrahim said...

banyak peminat dah pp skrg...so pp lepas kena la tulis isu2 kaum hawa juga yerr ahaks

saya yang suka menulis - SHAHIRA - said...

PP, i tak terkecuali..let alone la tulisan2 nakal you..i suke tulisan dan penggunaan bahasa u. u knw how to make it interesting..

Penapenis said...

tima kasih byk2 kepada anda semua.. tulis pasal kaum hawa? hurm.. tak reti.. mebi next time i shuld invite a female fren to write sumthing kat penapnis ni kan? hurmm

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails