Monday, October 19, 2009

Happy Couple


Beberapa hari lepas, balik dari kerja, sepanjang dalam perjalanan menuju ke rumah, minda penulis melayang jauh. Ke mana? Tidaklah sampai ke bulan. Tidak juga sampai ke Milan. Tapi cukuplah untuk kena hon bertalu-talu gara-gara tidak sedar lampu isyarat sudah bertukar hijau.

"Oi tidor ka!!?" Pekik Encik 'Manggis' (yang keretanya tadi berada di belakang penulis) sambil memotong laju di sebelah kiri.

Menggelabah juga sebenarnya. Tapi sekejap saja. Seketika kemudian, penulis kembali berangan. Mengatur pelan tindakan.

Sebelum bertolak dari tempat kerja tadi, penulis sempat belikan Embi makanan Jepun kegemarannya, yang digelar 'Tako Tao', sejenis bebola tepung yang berintikan seafood seperti sotong dan belut. Sedap. Cubalah! Rasanya macam .. Okay back to topic, you moron!!

Rancangan penulis, malam ni penulis nak goda Embi habis-habisan.. He he he he....(secara taktikalnya, bebola tepung yang berintikan seafood itu adalah umpannya).

Tiba sahaja di rumah, I sneaked quietly to the kitchen. Panaskan air dan bancuhkan secawan nescafe untuk Embi. Then, quickly go to bathroom. Mandi! Penulis sempat tuang shower foam segenggam dan sental segala daki di segenap celah, termasuk di celah bedah.

"Nak pergi mana ni?" Tegur Embi yang sedang berFB, sebaik sahaja melihat penulis keluar dari bathroom.

"Lah, tak pergi mana-mana. Nape B?

"Ye la, biasa balik kerja awak tak terus mandi. Ni macam nak keluar je?"

"Saja. Mandi awal. Badan berpeluh, berbau. Dah dah! Makan bebola tepung awak ni. Saya beli special untuk awak" Balas penulis tersengih gedik sambil menyuap ke mulut Embi.

Then I stepped away and went to open my wardrobe, took out my undies collection. Hm, which one should I wear. Boxer? Eww, tak sexy! Brief? Jock Strap? Lycra? Ke nak bogel jer? Allemak, gua lupa. Embi suka tengok gua pakai g-string!!

Cepat-cepat penulis sarungkan g-string putih yang penulis beli baru-baru ini. Next step apa eh?

Penulis kemaskan cadar katil. Nyalakan lilin aromaterapi dan buat-buat lalu-lalang di hadapan Embi sambil menayang punggung dengan harapan dia akan terkam penulis.

"Pakai senonoh sikit boleh tak? Ni Si Sham nampak nanti jadi issue pulak!"

Dish! Satu pukulan kata-kata hinggap di telinga.

Penulis diam tidak menjawab. Sebaliknya penulis berbaring di atas katil dan capai remote TV dan VCD. Penulis mainkan sebuah VCD adult movie terbitan Bel Ami. Tak sampai 5 minit, Zali (nama gelaran my own penis) dah menegak terpacak. Bacaan nafsumeter penulis naik ke paras tertinggi. Untuk menambah kesan sensual, penulis kuatkan volume, meramas Zali sambil turut mendesah dan mengerang sama sebagaimana pelakon-pelakon porno tersebut mendesah dan mengerang.

Embi? Masih kusyuk menghadap PC sambil bermain Farmville di FB.

"Awak.."

"Ye..."

"Nak.." Rengek penulis..

Embi reluctantly shut down the PC, memanjat katil dan berbaring di sebelah penulis. Penulis mula menjalankan tugas. I took off his clothes, kissed him, rubbed him, belai, peluk, gentel, dan segalanya macam aktiviti u-know-what-lah!

Embi hanya mengerang. Setengah jam berlalu, Embi masih berbaring lesu. Penulis mula perasan sesuatu. Badan penulis langsung tak disentuhnya. Penulis yang aktif menjalankan tugas, rupa-rupanya syok sendiri sorang-sorang sementara dia terus pasif, menyamar jadi kayu.

Damn! Dia langsung tidak menjalankan tanggungjawabnya. My Zali? Zali Macam tak wujud. Even my g-string pun langsung tak disentuh dan ditanggalkannya.

Hello! Give and take lah!! Pekik penulis dalam hati.

Sabar! Sabar! Pujuk diri sendiri.

Nafsumeter penulis jatuh sedikit demi sedikit. Makan hati memikirkan respon yang ala kadar sahaja.

"Sayang. Lain kalilah. Saya tak ready" Bisik Embi apabila penulis mula meramas-ramas belakangnya.

"Saya bagi saya punya?" Penulis cuba tawar menawar.

"Awak.. Serius saya tak ready"

"Bila awak nak ready?"

Silent..

"Tunggu kita honeymoon kat Langkawi nanti. Saya bagi. Sabar ya sayang.."

"Awak sure ke kat Langkawi nanti awak boleh bagi? Kalau awak tak bagi jugak?? Sampai bila saya nak sabar? Saya manusia. Ada nafsu. Awak ingat tak bila kali terakhir kita? Tahun lepas okay! Sebelum saya mula kerja! Sekarang saya dah kerja. Dah confirm. Dah nak berhenti pun. Awak suruh saya sabar lagi?

silent...

Awak nak saya layan awak macam mana? Awak ada masalah ke? Mati pucuk? Tak bernafsu tengok saya?

silent..

Cakap lah B. Saya bosanlah hidup macam ni. Saya, awak ikat. Tapi apa yang saya nak, tak dapat!

silent...

Penulis tahu dia tak akan buka mulut. Penulis mula menangis dalam hati.

Malam itu kami tidak bertegur sapa. Kami tidur sambil membelakangi antara satu sama lain. Sambil-sambil berbaring, jauh di sudut hati penulis masih mengharap dia akan memeluk penulis dan membisikkan kata-kata manja memujuk.

....
..."Encuk sayang. Good Morning! Bangun! Cepat mandi. Dah lambat ni."

I woke up, looked at his charming face and smiled. I kissed his lips. We hugged each other. And we repeated the same routine as well- pretending like a happy couple,.. again..

19 comments:

Lasykar Langit dan Bumi said...

sabar yer Penulis... sekurang2nya penulis mencuba...

payedd said...

setahun?
sangat2 lama sebenarnya utk mereka yg tinggal sebumbung..

tapi, cinta tu bukan sex semata2..
kan..
idangkan secawan nescafe n bebola apa ntah tu..lebih bermakna kot drpd mendapat bebola lain..

4 me la..

tapi, sy paham apa yg penulis rasa.

selagi mana kita dapat melihat org yg kita syg..
itu da cukup..

apa pun,
sy harap hubungan anda berdua kembali normal seperti sedia kala
langkawi??
hehe..
ma hometown.

have a great honeymoon at there
g kat pantai tengkorak..

x ramai yg taw pantai tu..
so, leh lari2 anak pakai g string kat situ

huuuuuu

Sofi said...

at least PP dah bergerak selangkah ke depan... all the best to warm up u relation again

ichimaru akira said...

Erm,maaf lah kalo rasa I nie penyibuk tp bukan ke,Embi tu dah 2 much.

U love him but he doesn't want to give or show the same amount of love back,if i were u,I'll just walk away

mohd said...

u r rite..it was so hard and hurt pretending to be happy..tapi hakikat nya Dia je yang tahu.. :--(. My advise..SABAR...

Zack said...

xdpt dgambarkan perasaan kecewa awk pd wktu 2...
klu sy pn...hancur luluh...
sy respect awk sbb pnya ksabaran yg tggi n sgt stia pd Embi...

DarcyDiaries said...

Hi PP Comey,

I know how did u feel (although i haven't really experience that), probably in my fantasyland..

"lalalalalalalalalalal"

Adam Iskandar said...

hohoo~~ sad story

Joey said...

ermm..i don't know much about couple's life but yours exactly like the normal couple problems out there..haha

ok..i dont mean to be funny here.anyway..did you think you have lose 'it' with him?

nAz said...

i just love this post. its funny! its sweet and the worst part was it pouched my heart!

devil said...

nk wat camne kan...always kite kena jaga hati the person we love but how abt us..huhuh aqu pun penah lalui exp like this..its hurt

devil said...

uhm...sebar lar awak..munkin die ada sebab tersendiri die wat camtue kot...

nazzman ibrahim said...

hmmmm sabar la wak beri dia waktu..

devil said...

most important need understnd each other by the way drop to my blog...still new in this blog world http://gayboi-devil.blogspot.com/

||| PöJìé PööH ||| said...

sooo sweet the last part!
lama xkne kejutkan macam tuh!
btw lama gak tuh, OMG i pun xtahan..
paling lama pun 2bulan kot..
hehe...
btw congrats, kamu masih bsama..
hey, knp tempat honeymoon kiter sama??
tukar planning la mcm nih!

Pena Anak Penis said...

thanks for the comments..
sayang yang menjadi tunjang kesabaran I.. kalau tak sayang, dah lama ilang sabar..


Poojie: u pergi bila? I pegi november nanti..kalau jumpa i buat2 tak kenal je u.. sah2 u tak kenal i..tp i kenal u.. hak hak hak

sYukCurZ said...

mm... meh cnie embi nak lempang sket.

sYukCurZ said...

uhu. finally da true was reveal. sory embi. xpasal2 nak kena lempang td. huhuu..

pp kuat kan semangat. cari penyelesaian terbaik. tp igt elakkan perpisahan. sayang bukan sbb sex semata2 ya. he sacrify his life juz 4 u. does means he care he luv u so much..

AreL said...

erk.. tako tao? embi ske makan tu gak ea? hahaha!

lau rel balik KL, sure ke jusco wangsa maju tu le rel tuju membeli tako tao... ngee~

beli skotak x cukup... koman2, 2 kotak makan sorang... :P

tapi slalu beli 3 kotak coz 1 kotak sure adek pau.. hik3...

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails