Friday, October 23, 2009

Ntah..


"My 'front' part lost his virginity when I was 15. And my 'rear' part lost her virginity when I was 19. Well, I guess i'm too fragile to handle such temptations" Beritahu penulis, yakin.

Duduk bersantai di suatu sudut di kafe Starbucks di Times Square, berborak mesra sambil menyedut my favorite Mocha, Zee and I have a lot of stories to be shared about virginity, as we are going to spend the entire day studying and talking to each other.

"Fuyyo! Tak sangka saya the kids nowadays memang advance dalam bab-bab sex!" Balas Zee

"Hee.. Perli saya la tu. Awak pula bila pecah dara?" Soal penulis sambil mengusap dagu yang berjanggut sejemput.

"Masa saya umur 20-an. Tak ingatlah! Awak ni dari tadi cakap pasal dara, jomlah bincang pasal menda lain. Macam hobi ke.. Eh, awak suka tengok wayang tak?" Balas Zee. Dan kami terus bertukar-tukar cerita.

Zee? I met this man online, via online community and dating service for men - our 'late' Guys4men. Beberapa hari berkenalan, he finally asked me out on a blind date. Well, not that blindlah as we have gone through the photos exchange session for several times (thank god, he is not a scammer, neither me..).

Zee berumur dalam lingkungan 30-an. Kurus, tinggi lampai. Berkulit cerah pucat, bermata sedikit sepet, hidungnya mancung dan bibirnya merah mungil tanda bebas dari nikotin. Sekali pandang, Zee nampak macam orang Cina (omaigod, mana-mana kami pergi, amoi-amoi sales assistants mesti speaking dengan dia). Di mata penulis, yang paling menarik tentang Zee ialah dia bertindik di telinga kirinya. Macho sangat!! Kali pertama penulis melihatnya bersubang bling-bling, penulis terus jatuh hati (boleh?). Dan penulis juga senang dengan sikap gentlemannya yang sentiasa mendahulukan penulis.

Masa berlalu dengan pantas. Temujanji kami hampir tamat. Usai makan malam, penulis menyatakan hasrat untuk pulang.

"Awak, saya kene balik sekarang. Saya sepatutnya naik komuter terus ke Sungai Buloh malam ni. Balik rumah abang saya. Nanti dia bising dan bagitau mak, saya keluar merayau dan balik lewat malam."

Bulat mata Zee merenung penulis bagai tidak percaya.

"Oh okay. Saya pun nak ikut housemate pergi majlis pukul 10 nanti. Parti apa tah. Awak nak saya temankan awak ke stesen LRT?"

Damn! Penulis sangka dia akan pujuk penulis bertandang ke rumah dia.

Beberapa minit kemudian, kami menyusuri kaki lima sepanjang Jalan Imbi menuju ke Stesen LRT Hang Tuah. Zee diam. Penulis juga diam. Lidah kelu. Suasana mula membeku. Otak penulis ligat mencari idea. Mencari ayat yang sesuai untuk memberitahu Zee, yang penulis ingin bermalam bersamanya. However, I was too shy to let him know, that I really want to have sex with him.

Ala...abang saya tak ade kat rumah. Dia pergi outstation.
Tett: Tiba-tiba je kan? Too obvious.

Saya rasa tak sedap badan la. Boleh saya rehat di rumah awak dulu?
Tett: Nampak tersangatlah desperate..

Awak, jom main?
Tett: Gila? Kalau dia tolak, buat malu je!!

Alasan apa aku nak buat ya?

"Why not awak bermalam je kat rumah saya malam ni. Dah lewat sangat ni if awak nak balik Sg Buloh. Lagipun saya macam tak sempat nak catch up train balik before 10. My housemate mesti dah pergi dulu ni" Tiba-tiba Zee bersuara.

Kali ini mata penulis pula bulat menatap Zee.

"Erm, okaylah kalau macam tu. Saya pun takdelah larat sangat nak travel sampai Sungai Buloh sebenarnya"
Tett: OMG! Dream comes true. Yayy!!!

I was really excited that finally, he managed to break the ice and offered me to overnight at his place.

Setengah jam kemudian, kami sudah berada di dalam bilik Zee. Naked, horny and after a brief foreplay, we proceed doing the you-know-what-activity. Ketika itu, kami saling menjadi top dan bottom secara bergilir-gilir. Jadi pecahlah dara perkenalan kami. Di hari pertama, pertemuan yang pertama.

Seminggu kemudian, Zee menghadiahkan penulis satu set of men's accesories and a diary. Di dalam diari, terselit satu kad yang tertulis satu soalan. Sudikah penulis menjadi kekasihnya?

And my answer was absolutely yess!

Apa yang penulis tidak tahu, Zee sebenarnya telah menipu penulis. Dan penipuan itu tidak langsung penulis sedar sehinggalah 3 tahun kami bersama. Hari ini, sebentar tadi, Zee tarik tangan penulis, dan kami duduk di atas katil. Kami bertentangan mata. Satu pengakuan ikhlas lahir dari mulutnya. Pengakuan yang membuat penulis tersentak, dan tersentap.

"Saya sebenarnya top, not flexi, versatile whatsoever. Ingat first date kita? Awaklah orang pertama yang memecahkan dara saya."

Hati penulis berbelah-belah.

"First time kita jumpa, saya jatuh cinta pada awak. To me, you are someone. Someone yang istimewa. Keistimewaan awak, awak lurus bendul. Dan saya suka tengok sifat lurus awak tu"

Hati penulis mula keliru.

"Saya tak nak kecewakan awak. Saya tak sanggup kehilangan Encuk saya. Jadi saya relakan diri jadi bottom untuk puaskan awak. Tapi, lama kelamaan, saya rasa saya memang tak mampu. Setiap kali kita bersama, saya rasa sakit sangat. Maafkan saya."

Hati penulis kian celaru. Now I understand why..

Nota kaki bercagu: Entahlah. Sekali lagi kami tidur membelakangi antara satu sama lain. Hati penulis berbelah-belah, keliru, celaru dan jadi buntu.

25 comments:

Sofi said...

sofi ada 2 soalan:

soalan pertama:

zee tu embi kan? kan? kan? ( betol lah tu zee tu embi...)

soalan kedua:

since embi sering tolak pelawaan PP nak main, then slama ni mcm mana dia melepaskan takungan air beliau? x senak ke testis peram lama2? x kan ler masturbate je kot?

soalan tambahan:

patot ke sofi tanye soalan yg ke dua tu? wat sebok je sofi ni kan? kan? kan?

hakhakhak (gaya PP ketawa dlm blog nih)

Pena Anak Penis said...

Sofi: Entah. No komen.. tengah blurr. Makin difikir makin serabut. Selirat, berbelit dan segala macam kekusutan..I nak tido dan fikir yang positif sahaja bila bangun esok pagi..

aeddydude said...

a very nice story of love..

my komen...

since zee (or maybe embi) dah 3 taun sembunyi kan dia punye identiti as a top semata2 nak jaga hati anda, it shows he loves u that much!! mungkin kalau dia bagi tahu awal2, maybe ur relationship doesn't workout for 3 years...he made a sacrifice tho...

tapi still akan ada problem akan timbul selepas ni terutama hal berkaitan seks..itu sudah pasti...

just bawa berbincang hal ni...cakap elok2 dan cari penyelesaian yang terbaik...

even tho i'm jealous with both of u, i still hope u can find the best solution for your problem aite...

F.Y.I, i like ur blog dude...keep writing it

payedd said...

lorr..
patut laa..
haishh
so complicated ha?
dunt know la..

sabar saje la

Anonymous said...

betahnya dia boleh bertahan sampai 3 tahun.maknanya dia memang betul sayangkan awak. saya rasa sekarang bukan kerana dia rasa sakit, tapi mungkin kerana dia tidak puas dengan cara hubungan sekarang. hmm, you guys bincanglah elok2 dan cuba cari penyelasaiana terbaik. :)

Lasykar Langit dan Bumi said...

Mengetuk pintu tajuk;
apa plak yang Penulis ni citer ek...

Melangkah masuk ke perenggan pertama;
aik semacam jer bunyik nyer...

Meneruskan langkah ke isi perut cerita;
uiks, zee avi yg nynayi lagu kantoi tu ker??

Menapak terus dengan penuh minat;
i like this kind of 'story telling', imagining myself in ur shoes.

Masih gigih melakukan derapan;
OMG! ter'join' ecxited plak...

Berhenti Sebentar;
Amik feel, so romantic... how i wish...

Penipuan??;
Lasykar mula keliru tapi terus membaca...

Pengakuan??;
Seriously, I'm touched with those words... sacrifice I guess...

Me too, now I understand why... Seriously, memang susah nk describe kekeliruan Penulis... klu lasykar pun pun pasti termangu even worse mungkin menangis dalam kebuntuan... i have no word of advice... only hope u will find peace... stay calm

(waaa tengah kesat airmata sebab terlebey emo)

sYukCurZ said...

if u really luv him. u noe wat da best solution..

mohd said...

omg!!! luv u zee( embi ke)!! penulis! at least u know the true..rite?

avegalion said...

setuju ngan semua kenyataan kat atas tu...

at least.. embi dah menjawab persoaalan yg PP selalu tertanya2..
Embi dah ambik 1st step...
so, the ball is yours PP...
try be more creative in sex... (cheewah!!)

Zack said...

ermmm...
1 story telling yg mbuatkan hti zack tersentuh...besar pgorbanan Zee a.k.a Embi...dier syg awak PP...zack rase xkan de laki mcm dier yg mrelakn dri utk m'happy'kan awk...PP, crilah jln pyelesaian yg tbaik...hopefully awk dan dier trus bsama...as personal, both of u r romantic...skurang2nyer dier bterus trang...PP...zack akn tgu entry dlm blog nie yg akan mceritakn kgembiraan awk dgn dier...

nazzman ibrahim said...

hmmmm mcm tu rupanya.....bincang 0dari hati ke hati k
all the best bro

FaizJB said...

OMG!
terlopong kjap!
3 tahun simpan rahsia!

adakah anda akan puas slps ini?

Indra said...

tuan penulis,

dlm mana2 hubungan pun, kene ada sacrifice. tak kisah la str8 ke, non-str8 ke, still, yang involve in that relationship tu adalah humans. manusia yang punya hati n perasaan.

u've known each other inside out for 3 years.

tau apa yag bole buat each other happy, sad, mad, angry and all sorts of feelings

sumerang bole kasik advice and share their feedback on your stories ni...

tapi at the end, only you and him yang bole make things rite..

my feedback on this is - (i use word feedback n not advice sebab i still tak layak nak nasihatkan sapa2.)

to give 100% to your loved ones and expect 0% in return.

because, bila u ada expectation to everything that you do, and the result of it tak sampai to your level of expectation,

tension, ill-feelings and all sorts of negativity can build up...

bila tak ditackle, it can grow much bigger and might cause the end of your relationship...

So Tuan Penulis,

apa2 pun, i hope the best will befall on both of you guys... =)

-sekian-

Joey said...

Do whatever you feels right.

and I think you can tolerate with him about the position :)

Anonymous said...

i was like... "such a pure luv from zee (or embi)"

-bmy,

Pena Anak Penis said...

Alamak! Panjang2 feedbacks yang penulis dapat kali ni. Semua pendapat betul. Malam tadi penulis susah hati. Tapi lepas penulis fikir masak2, dan baca setiap pendapt, penulis mula sedar penulis sebenarnya bertuah kerana punya seseorang yang sangat sayang pada diri penulis.

Teringat kata2 nasihat yang selalu kita dengar; pilihlah orang yang menyayangi dan mencintai kita sepenuhnya, bukan orang yang kita sayangi dan cintai sepenuhnya..

err betul ke? ^_^"

Penulis beritahu diri sendiri, terimalah Embi seadanya. Kerana penulis juga tidak sempurna.. lalalala, (berlalu pergi ke dapur membantu Embi prepare makan malam)

Faisal said...

huhuuhuhh... so sweet huhuhuh saya suke!!! hhuhuhuh

Faisal said...

HUHUHUh So sweet huhuhuhuh

Rizza said...

PP..
u remind me to my bf who currently working at Sarawak..he's also a chinese look guy..miss him damn much..huhu

anyway, very nice writing.. wish u best of luck in ur relationship with embi..

Pena Anak Penis said...

thanks rizza.. gud luc to both of us..

DarcyDiaries said...

Oh my God!
It's very well written, i was like...ermm...citer apa plak si PP nak tulis this time?

Aiyaa...i didn't even expect the ending's like that..

But anyway, u know better...with all these leaps and bounces, high and lo, etc etc...u know what's good or bad for u kan?

:-)

Zack said...

PP...
im so happy...
finally, awk dgn embi dh baik2 smula...
its so sweet...jge baik2 erk...
btolak ansur...pasti bkekalan...

AreL said...

:)
singgah blog penulis yg lame x disinggah...

4 3 years he kept that thing... hurm.. he do loves you!

Indra said...

PP,

good gracious.. look at how many people yang envy to you for having embi by your side. =)

bukan senang nak dapat orang yang sayangkan kita as much as or more than kita sayangkan dia

sama macam org2 yg da kasik komen kat atas ni, i'm very happy to know that u n embi da okay balik. keep it that way PP...

=)

Anonymous said...

Sorry kalo terlambat bg comment..if ur problem still didn't solve, i nak bg satu suggestion yg dimana dulu i ngan bf i pon facing benda yg same..kitorang dua2 top mase mule2 kenal..tp masing2 sacrifice jd flex utk kepuasan bersama..utk kebahagiaan bersama gak actually..mule2 tu mmg sakit tp lame kelamaan ok je, sakit x, sedap pon x..cuma masalahnye pada bf i yg sakit memanjang setiap kali 'bersama'..(mayb sbb i nye terlalu besar kot, ntah la..)..ape yg kami buat ialah gunakan pelincir yg btol, yg mmg khas utk sex ye..lg mahal lg bagus..huhu..utk membiasakan diri di-f**k tanpa rase sakit, jgn lakukannya secara jarang2..kalo bleh slalu la f**k tu supaya lubang pasangan lama kelamaan ada ruang dan terbiasa ngan geseran dan hentakan..ingat, bende ni xleh dipaksa..memerlukan byk kesabaran lg2 yg si "dara"..kalo dia xnak, cuba utk 2nd time and so on sampai dia dah x menolak lg..buat pelan2, kalo sakit jgn paksa dia..cuba lak esok nye, pasti dah bleh skit..and so on sampai la bleh masuk semua..lama2 dia yg nak, wlpon kite x mintak, p'caye la..cinta perlukan kesabaran dan pengorbanan..so kalo anda syg pasangan anda, sabarlah menanti..tp kalo kes PP ni, xkan la dah 3 tahun pon si embi masih rase sakit kot?..besar sgt ke konek laki dia?..opss!..haha!

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails