Friday, October 16, 2009

Lara


rinduku tertinggal di pangkal semenanjung,

cintaku terpenggal tanggal tak bersambung..


Nota kaki bercagu: Lately not in a gud mood. I don't feel like writing at all.. I have fallen deeply in love with 3rd party. Yes, there is another guy and this is not right.


10 comments:

sYukCurZ said...

mmm... bencinya da jadi cmni lak PP. benci PP. benci.

ikanbilis said...

wah emo smacam apesal weh?


anda di Borneo?

Sofi said...

speechless....

avegalion said...

PP... cam kenal jer mamat dlm gmbar tu.. hehehe...
tak la, gurau jer...

mmg susah bila hati terbahagi dua... tapi bila pikir2kan... bukan ker kite sendiri yg jerat diri?

carik jln penyelesaian ngan embi dulu...

DarcyDiaries said...

there's nothing wrong of falling in love, but people always misunderstood when he/she been approached with this word...

P/S: Susah susah, serba salah!

nAz said...

tell tell tell..

hahaha. :P

mohamad 'may' yawmon said...

haloo, i'm ur new follower! btw, in love lah ni? mesti sakit kan bla berada dalam dilemma macam ni?

Pena Anak Penis said...

Macam manaa nak mula ye.. hm,..

Syuk n Sofi: Sorry, I'm speechless. Soal hati dan perasaan bukan boleh dimanage sesuka hati. it comes naturally.

Ikan bilis: I mentioned semenanjung tak semestinya I di Borneo. Selain pangkal, lawannya hujung. Cuba cari di mana pangkal, di mana hujungnya semenanjung..Nanti u dapat teka kat mana rindu penulis tertinggal.

Avegalion, Naz and Darcy: Kalaulah penyelesaian itu semudah ABC, dah lama penulis tersenyum bahagia macam dulu-dulu. Masalahnya kami dah berkali2 berbincang. Semua buntu.

Mohamad: Betul tu. kerja semua x jadi, bro. Stress!!

Lasykar Langit dan Bumi said...

layskar xpernah berada dlm situasi camni lagi.... but i can see how 'berat' nya perasaan tu...

only a single thought that i could think of.. the third party; has strong feeling just like you... i'm afraid bila dh dpt Penulis, perasaan tu hilang mcm tu saja... Lebih2 lagi Penulis plak tgh 'bertarung dlm gelora c embi'...

teringin nk quote pepatah melayu yg satu ni, tp rasanya xpayah jer...

Layskar just nk pesan, fikir apa yg terbaik untuk Penulis sendiri... dan yg paling penting, bersedia tak Penulis untuk hadapi sebarang kemungkinan nanti baik mahupun buruk....

Lasykar always be ur fren, no matter what happen... (^_^)

Pena Anak Penis said...

thanks lasykar..for letting me be me,.. isk isk.. i terharu..

Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails